Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Скандал заради Ваня Стамболова във Фермата

отпечатай новината

02.10.2018 10:02 | Видян 1875 пъти

Скандал заради Ваня Стамболова във Фермата

Световната шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова се оказа в центъра на грандиозен скандал във „Фермата“, в който се размениха остри и груби реплики между част от участниците.

Поводът беше изборът на нов фермер на седмицата, а спортистката беше един от тримата претенденти. Това право Стамболова получи след победата си в оспорвания дуел срещу емигрантката Нина. За вота на съфермерите си дали е достойна да се състезава за позицията, спортистката се изправи срещу помака Нури и Ивайло Караньотов.

Въпреки че Ваня има всички качества да бъде добър лидер заради дисциплината, която е изградила покрай спортната си кариера, останалите участници не й дадоха шанс да стане фермер на седмицата. Голяма част от емигрантите и тукашните българи гласуваха против нея, тъй като не искаха за втори път да рискуват да предоставят цялата власт на човек, който не е сигурно дали знае какво да прави с нея. Миналата седмица те дадоха доверието си на сервитьорката Радилена, която обаче се оказа най-големият провал като лидер и докара само хаос на стопанството. Според тях Ваня досега не е проявявала лидерски качества, заради което участниците трябваше да избират между Нури и Ивайло. В крайна сметка помакът Нури пое ръководството на фермата.

Предателството на тукашните българи към Ваня предизвика не само нейното разочарование, но и гнева на най-близката й приятелка в шоуто – Христина. Софиянката избесня, че не Стамболова, а Нури ще се изправи срещу Караньотов и определи съотборниците си като фурнаджийски лопати. След като се разкрещя в лицето на рокаджията Дидо, Христина се затвори в банята на „Фермата“ и започна да нарежда:

„Българийо, виж си народа“.

Сред тези, които споделиха гнева й, беше футболният мениджър Митко, който разкритикува съотборниците си, че е трябвало да се държат като един тим поне до обединението – когато двата отбора заживеят под един покрив.

Реакцията на Христина обаче ядоса IT специалиста Жоро, който обяви, че цялостното поведение на софиянката и на дружката й Радилена го кара да се срамува и дори да пожелае да напусне шоуто.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !