Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Симона Загорова чукна 22

отпечатай новината

03.10.2018 11:01 | Видян 1734 пъти

Симона Загорова чукна 22

Звездната щерка Симона Загорова посрещна 22-ия си рожден ден в компанията на семейството си и близки приятели. Кадрите показват, че майка ѝ Глория все още е по-кльощава от нея, но пък слаботата я е състарила с няколко години отгоре.

И все пак Симона е преборила битката с килограмите и в момента изглежда доста елегантно. За ЧРД партито си тя заложи на черна рокля, разкроена около дупето и бедрата. Въпреки че снощи бе студено, тя избра черни ултра изрязани сандали, но ако е празнувала вкъщи на топло, разголеният ѝ аутфит не е притеснителен за здравето ѝ.

На един от кадрите Загорова позира с майка си Глория. Впечатление прави, че Гло се е стопила до неузнаваемост и изглежда по-стройна от щерка си.

HotArena попадна на сурови кадри от последния клип на певицата, които показват, че 45-годишната ѝ възраст, която доскоро не ѝ личеше, вече е оставила своите белези. Примата на поп фолка дори изглежда на 50 на въпросните фотоси, а слабостта ѝ подчертава още повече бръчките и ѝ придават допълнително уморен вид.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !