Меган Маркъл изпрати ясно недосегаемо...

Меган Маркъл предаде съобщение на кралското семейство,...

Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Светлана се изтърси от кон

отпечатай новината

03.10.2018 12:44 | Видян 1846 пъти

Светлана се изтърси от кон

Инцидент по време на последната си фотосесия е претърпяла Светлана Гущерова. Половинката на бизнесмена Христиан Гущеров се изтърсила от коня, който също участвал в част от кадрите.

Специално на снимките от конна база край Пловдив предоставили на бившата плеймейтка и екипа ѝ красив жребец. Еднокопитният бозайник възпитано позирал пред обектива на Костадин Кръстев-Коко, но към края на снимачния процес явно позите на Гущерова му дотегнали и решил да прояви нрав.

Светлана се покачила на гръбнака му с надеждата, че предстои Коко да нащрака най-запомнящите се кадри. Но изнервен от продължилата няколко часа фотосесия, се изправил на задните си крака. Гущерова извадила невероятен късмет, тъй като точно в този миг от едната страна на коня бил човек от снимачния екип, който в последния момент хванал прясната булка и я спасил от падане и сигурни травми.

Инцидентът, за който Светлана пропуснала да уведоми съпруга си, за да не го притеснява, не прекъснал снимките и кокетката продължила с позьорските стойки, шушукат в светските среди. Кончето обаче било подменено с малко пони, пише BLife.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !