Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Голямата, луда любов на Явор Бахаров и Рая

отпечатай новината

04.10.2018 16:42 | Видян 4253 пъти

Голямата, луда любов на Явор Бахаров и Рая

В актьорските среди Явор Бахаров и приятелката му Рая са известни като “луди за връзване”. Това е по техните собствени думи.

Връзката им обаче е променила и двамата, особено Явор. За това също са категорични.

Рая, която съшо е актриса, е убедена, че любовта към нея е направила по-малкия брат Бахаров напълно различен човек. “Той се е променил. Мога да кажа с гордост, че аз съм го променила. И той мен ме промени,” споделя Рая.

“Разбрахме, че няма смисъл да разпиляваме енергията си по други хора. В нашите среди и двамата сме известни като луди за връзване. И като доста непостоянни във връзките си, поне преди бяхме такива,” обяснява тя. “Вече всичко е наред. Аз съм на 28, той става на 33 след две седмици. И е нормално да започнем да мислим за това, за което сме дошли тук. Да създаваме поколение.”

И двамата обаче са откровени и за това, че връзката им е трудна.

“Той ме ревнува, аз го ревнувам. Работата е там, че се познаваме от дълго време и сме си споделяли много работи. И сега е малко – аз те знам, не, аз те знам. Хубаво е, че след всички кавги се събираме с огромна любов. Думите обаче много нараняват и трябва да внимаваме как ги използваме”, казва Рая.

“Досега не съм бил с толкова див и непредсказуем човек”, споделя Явор, чиято предишна сериозна връзка беше с Луиза Григорова. Но добавя: “Тази връзка е съвсем различна и правя неща, които преди не съм разбирал, приемал, но може би най-голямата тепърва предстои…”

Цялото интервю с Рая и Явор четете в EVA.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !