Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Български съдия-депутат сътвори цирк с 3 дузпи в ШЛ

отпечатай новината

05.10.2018 10:47 | Видян 785 пъти

Български съдия-депутат сътвори цирк с 3 дузпи в ШЛ

Стефан Апостолов - съдия от България, сътвори цирк с три отсъдени дузпи в квалификационния реванш Розенборг - Валур в Шампионската лига.

След 0:1 в първия мач в Исландия, норвежкият отбор победи с 3:1 у дома и се класира за следващия кръг, където го чакат сблъсъци със Селтик.

Апостолов, който е и депутат от ГЕРБ в парламента ни, си създаде достатъчно спорна репутация с отсъждания в родното първенство. Но европейската му епопея предизвика още по-гневни коментари.

Розенборг поведе в 54-ата минута от спорна дузпа, при която топката срещна ръка на играч на гостите, съвсем близо до тялото. Все пак - решение, което може донякъде да бъде аргументирано.

Никлас Бендтнер, датската звезда, реализира за 1:0. Домакините удвоиха и изглеждаха близо до класиране, когато в 85-ата минута Апостолов отсъди една от най-втрещяващите дузпи, виждани наскоро по терените.

Играч на гостите стреля с глава, а топката срещна... лицето на футболист от Розенборг.

Нова дузпа и 2:1. При този резултат норвежците отпадаха.

В добавеното време българският рефер за трети път посочи бялата точка, и отново при изключително съмнителна ситуация. Топката падаше при единоборство между двама играчи, като леко докосна китката на единия - този на Валур!

Дузпа, гол, 3:1!

"Това бе един голям цирк", коментира норвежкият портал Sportvox.

А треньорът на гостите Олафур Йоханесон просто кипеше от гняв на пресконференцията си, въпреки че и неговият тим получи една комична дузпа в мача.

"И двете дузпи за Розенборг са пълна лудост - ядосваше се наставникът на исландците. - Да благодарят на съдията.

Той искаше по-големият отбор да се класира. Просто се уплаши да не продължим ние. И нашата дузпа изглеждаше доста лека.

При първия наказателен удар за Розенборг, реферът е направил знак, че няма нищо, но играчите на домакините му се развикаха и той даде дузпа."

"Топката бе във въздуха и аз скочих да я отиграя, а тя ме удари по ръката, която бе до бедрото ми. Няма как да я отместя от там, освен това не видях топката да промени пътя си - коментира Арнар Геирсон, който бе наказан за игра с ръка при втората дузпа за домакините. - Съдията първо ми каза, че не е било умишлено, а после - че съм използвал нарочно ръката си. Това не е нормално.

Играчите на Розенборг казаха след края, че за нашата дузпа топката е ударила главата, а не ръката не техен човек. Не го видях, но и те не са доволни...".

Източник: Дир.бг

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !