На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Бен Афлек излезе от клиника за лекуване на алкохолизъм

отпечатай новината

05.10.2018 13:20 | Видян 1669 пъти

Бен Афлек излезе от клиника за лекуване на алкохолизъм

Холивудската звезда Бен Афлек наруши мълчанието си след края на продължилата 40 дни програма за лечение на зависимости, пише Contactmusic, цитирана от БГНЕС. На 22 август 46-годишният актьор доброволно влезе в клиника за алкохолици.

Преди това Афлек премина през подобен рехабилитационен курс през 2001 и 2017 година. Той намери време да благодари на близките и феновете си за тяхната неотслабваща подкрепа.

"Тази седмица приключих с 40-дневния престой в център за лечение на алкохолна зависимост", написа Афлек в Instagram. "Подкрепата, която получих от моето семейство, колеги и фенове означава за мен повече, отколкото мога да изразя с думи. Тя ми даде сила да говоря за болестта си с другите", добави холивудската звезда.

Съпругата на Афлек Дженифър Гарнър, с която са в процес на развод, го окуражи да постъпи в клиника, за да бъде "най-добрият баща" на техните три деца — Вайълет (12), Серафина (9) и Сам (6).

В същото време, по непотвърдена информация, Гарнър е предприела действия по ускоряване процедурата по официализирането на раздялата.

Източник: actualno.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !