Военното ни ръководство обсъждало с...

Декларация, прочетена от парламентарната трибуна от...

Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Том Харди снижи критерия за Венъм

отпечатай новината

05.10.2018 16:08 | Видян 1336 пъти

Том Харди снижи критерия за Венъм

Идеята за филм, посветен на антигерой, популярен колкото Венъм, и с Том Харди в главната роля, развълнува немалко киномани по света.

Особено тези, които изпитват особен афинитет към комиксовите персонажи. Когато с филма се е заела пък компания от ранга на Marvel, доказала се ако не в друго, в производството на тематични супергеройски продукции, то резултатът – очаквахме – да е повече от положителен. Уви.

Том Харди, който ни очарова в „Лудият Макс: Пътят на яростта“, „Дюнкерк“ и „Табу“ тук не успява да надскочи капацитета на сценария..., който предизвиква прозявка още от първите сцени и така чак до финалните надписи. Екшънът е поносим. Ако сте запалени маниаци на тема адреналин обаче не очаквайте чудеса от храброст. Учудващо е, че дори в сферата на визуалните ефекти не виждаме нещо фундаментално добро във „Венъм“.

Положително е участието и на Мишел Уилямс, и Уди Харелсън, които за съжаление отново попадат в същия капан като Харди. Още по-шокиращо е, че Marvel планира да осъществи още два филма под същата щампа, за които екранният репортер Еди Брок и Венъм вече е подписал договор.

С бюджет от 100 милиона долара, надяваме се продуцентите първо да направят сериозен преглед на цифрите в боксофиса, преди да пристъпят към реализиране на тези си планове. А прогнозите – предвид паралелната премиера на „Роди се звезда“ и качеството на „Венъм“, не са особено обнадеждаващи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !