Fendi представи първа колекция без...

Колекцията на Fendi бе показана сред декор, пресъздаващ...

Златка: Какво като спя с фитнес...

Златка Димитрова, известна още като Черната Златка, вече...

Циганинът-евангелист се сбогува с Фермата

отпечатай новината

08.10.2018 11:59 | Видян 524 пъти

Циганинът-евангелист се сбогува с Фермата

Циганинът Цветан, който беше сред най-колоритните участници във Фермата и не спираше да забавлява съфермерите си с лафове, напусна състезанието след изключителен дуел срещу емигранта Роман.

Двамата се изправиха един срещу друг в пет поредни битки и до последно не беше ясно кой от тях ще продължи напред и кой ще отпадне. Резултат от под една секунда, който делеше двамата опоненти в последната игра, се оказа решаващ и определи Роман като победител в битката.

Най-оспорваният дуел до момента, така водещият Андрей определи случващото се на терена между двамата мъже. Те създадоха прецедент още в първата битка. В нея емигрантът Роман не успя да нареди българската азбука, допускайки шест грешки в подредбата на буквите.

Цветан пък доказа това, за което влезе в шоуто – да покаже, че сред представителите на неговия етнос има кадърни и образовани хора. Той го направи в битката с алманаха, където демонстрира невероятни знания.

За съжаление, шансът се оказа решаващ за неговата съдба. Той обаче оставя мили спомени в съфермерите си, които след напускането му не спестиха положителните си коментари по негов адрес.

В последния си ден в риалитито Цецо реши да остави още една следа, излизайки на арената под музикалния съпровод на циганския оркестър Пернишки ритми, пише ХотАрена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !