Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Плевнелиев платил 5 бона да пререже пъпната връв на бебето си

отпечатай новината

08.10.2018 12:43 | Видян 1774 пъти

Плевнелиев платил 5 бона да пререже пъпната връв на бебето си

Бившият президент Росен Плевнелиев платил 5000 лева за раждането в Правителствена болница.

Макар че на 1 октомври стана татко за четвърти път, Росен Плевнелиев се вълнувал от появата на бебето, все едно за първи път имал дете – пише Уикенд.

Бившата синоптичка Деси Банова сама избрала лекарския екип, който да извърши раждането в АГ отделението на болница Лозенец – отбелязва изданието.

Самият татко присъствал на раждането на сина си Йоан. Росен Плевнелиев не само че стоически издържал на гледката, но и просълзен, сам прерязал пъпната връв на отрочето си. Той обещал на жена си, че ще помага всеотдайно във всичко, ще къпе бебето и ще сменя памперси.

Първа новината за раждането получила майката на Деси – Лили Шопска. След това Росен Плевнелиев телефонирал на бившата си съпруга Юлияна, която е майка на двамата му по-големи синове Асен и Павел.

39-годишната Деси Банова очакваше появата на сина им през втората половина на септември, но бебето не бързало да излиза на белия свят. Бившият държавен глава, който е на „ти“ с астрологията, сам изчислил най-благоприятната дата за появата на бебето.

1 октомври е най-доброто число в точните науки. Според изчисленията хората, родени на тази дата, са лидери с изключително твърд и решителен характер. Те имат силна и изобретателна природа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !