Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивайло Караньотов е отчаян от младите във Фермата

отпечатай новината

09.10.2018 12:35 | Видян 2246 пъти

Ивайло Караньотов е отчаян от младите във Фермата

Първият мъжки дуел във „Фермата“, който беше между рома Цветан и емигранта Роман, предизвика бурни и двуполюсни реакции сред участниците в шоуто.

След победата на младия плейбой, софиянката Христина изрази възмущението си от поведението на съфермерката си Милена. По думите на Христина лесовъдката обърнала лопатата в момента, в който видяла накъде отива дуелът и ако в началото подкрепяла Цецо, то в последната игра тя единствена подсказваше тактически ходове, с които Роман да се добере до победата. Софиянката беше бясна и от реакцията на Милена, която след обявяването на Роман за победител, побърза да му се хвърли на врата и да го поздрави.

Момичето не се стърпя и повдигна темата за предателството още по време на купона за завръщането на Роман.

„Целувката на Юда е помощта на Милена. Да живеем в двуличие докрая ли?

Една по една маските падат и аз няма да пропусна да натякна за нито една“, заяви Христина. Самата Милена даде да се разбере, че тя през цялото време се е надявала Роман да спечели дуела, тъй като вижда в негово лице собствения си син.

Реакция на разочарование и възмущение от поведението на някои от съфермерите имаше и от страна на Ивайло Караньотов. Пред Христина той заяви, че харесва в нея праволинейността й и че не му допада двуличието на част от участниците. Самият той предупреди Роман да се пази от „мъже пу*ки”, явно визирайки поведението на Жоро. Въпреки че подкрепяше Цецо, след победата на емигранта IT търговецът беше сред първите, които се включиха в празненството за триумфа му.

„Тази вечер съм ядосан и отчаян. Не съм очаквал тези млади хора около мен да покажат такова двуличие, такова приспособяване към ситуацията. Напомня ми за моите млади години, в които срещах само предатели. Нищо не се е променило. Явно това е ключето към нашето нещастно съществуване“, заяви във видеодневника си Караньотов.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !