И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Дейвид Харбър: Новият Хелбой е по-мрачен, но и по-смешен

отпечатай новината

09.10.2018 17:26 | Видян 962 пъти

Дейвид Харбър: Новият Хелбой е по-мрачен, но и по-смешен

По-мрачен, но и с хумористичен поглед към вселената – такъв ще бъде новият „Хелбой“ по думите на звездата Дейвид Харбър, когото ще видим в главната роля. Заедно със създателя на комиксите Майк Миньола, Иън Макшейн, Саша Мейн и Даниъл Дей Ким представиха ексклузивни кадри към предстоящия филм по време на Comic Con в Ню Йорк.

Краткият трейлър обаче няма да бъде все още разпространяван онлайн, твърдят източници пред The Hollywood Reporter.

Предните филми за Хелбой на Гилермо дел Торо, както и Рон Пърлман в главната роля са емблематични. Смятам обаче че има още живот в този персонаж. Искам да видя как се развива той

обясни по време на събитието Харбър. Той призна, че въпреки че се е подложил на инфарктен фитнес режим преди снимките в Лондон и София, все пак плочките на корема му в образа се дължат на допълнително изградена около тялото му протеза. „В противен случай виждате една огромна глава, която строго не съответства на останалата част от тялото“, намигна още актьорът, спечелил сърцата на любителите на телевизионното кино с ролята си в „Странни неща“.

Това е първият филм, който изглежда сякаш наистина е излязъл от комиксите категоричен бе в оценката си и бащицата на Хелбой – Майк Миньола, който отскача и до България за една вечер, за да проследи снимачният процес.

Авторът на рисуваните страници за адовото изчадие е доволен от избора на Нийл Маршал за режисьорския пост, като обяснява, че именно афинитетът на кинодееца към хоръра и „невероятното му чувство за хумор“ наклонили везната в полза на по-мрачната светлина, в която ще видим главния герой.

„Хелбой“ ще изгрее на голям екран на 12 април догодина.

източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !