Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Анита Мейзер бръмчи по купони до зори

отпечатай новината

10.10.2018 14:57 | Видян 2254 пъти

Анита Мейзер бръмчи по купони до зори

Скандалната миска Анита Мейзер се е отдала на купони и забавления в последните дни. Брюнетката, която се прочу с убийството на съпруга си Николай Димов, който почина от задушаване, бавно се връща към нормалния живот.

Преди дни Анита бе засечена на парти с приятели, като изглеждаше неузнаваема. С прибрана коса, с диоптрични очила, без грим, силиконката е съвсем различна.

Доста време Мейзер отказваше да излиза навън, след като я пуснаха от затвора. По съвет на адвокатите си, тя странеше от всякакви публични изяви.

И днес миската не изглежда да се забавлява особено на партитата, по които я канят, тъй като се подготвя за процеса в София, който ще се гледа от ВКС. Тя се надява там да я оправдаят и да я пуснат на свобода окончателно.

Първоначалната присъда на Мейзер беше три години затвор, като тя излежа по-голямата част от наказанието по време на следствието. След това бе освободена под домашен арест и прекара 4 месеца в дома си, където се срещаше само с близки познати, пише България днес.

В момента Мейзер е пусната под гаранция и има право да пътува в страната и чужбина. Все още обаче миската отказва да се появява по обществени прояви и се среща само с избрани приятели, на събития организирани само от тях.

Анита не иска и да чуе за ВИП Брадър, въпреки колосалния хонорар, който ѝ предложиха от предаването. Тя държи преди това да се помири със семейството на покойния си съпруг, а също така да си реши проблемите с Темида.

От държавното обвинение продължават да я винят за смъртта на Николай Димов и протестират освобождаването ѝ, с мотива, че тя е оттеглила първите си самопризнания. Вместо това е твърдяла, че не е убила съпруга си по непредпазливост, а той се е самоубил.

Обвинението твърди още, че тя не е преценила обективно ситуацията, като е стегнала с две свински опашки врата на съпруга си Николай Димов. Освен това е надценила силата на мъжа си, което е довело до смъртта му.

Адвокатите на Мейзер са убедени, че обвинението в даване на подкуп ще отпадне, а миската ще получи и условна присъда. Така престоят ѝ в затвора се оказва в разрез с човешките ѝ права, а след като осъди държавата в Страсбург, тя ще излезе двойно по-богата и отпреди.

Междувременно, докато чака дата за делото в София, Анита се е заела да разчиства профила си в социалните мрежи. Тя е изтрила снимките със съпруга си, а освен това е махнала всички общи снимки с Николай Димов.

„Тя има право да продължи живота си и да започне отначало. Силна жена е”, коментират нейни близки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !