Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жоро Торнев окичил Мира с рога още след раждането на сина им

отпечатай новината

11.10.2018 15:11 | Видян 3132 пъти

Жоро Торнев окичил Мира с рога още след раждането на сина им

ТВ водещата Мира Добрева е пила от горчивата чаша на предателството – при това неведнъж.

Връзката със съпруга й – режисьора Георги Торнев, не е от най-леките, а за колекцията от рога, с които се е сдобила благодарение на него, се носят истински легенди.

„Първият път, когато ми изневери, изобщо не подозирах какво се случва, ровейки му в телефона“, призна открито тя във „ВИП Брадър“. Достоверни източници твърдят, че Торнев започнал да кръшка на Добрева почти веднага след раждането на сина им Георги – младши, пише „Галерия“.

Цели 10 години вече тя мълчаливо преглъща униженията, на които я подлага половинката й, но изглежда или няма избор, или просто не желае да промени статуквото.

И макар да се прави на великодушна, тя се възползваше от вниманието на младото лъвче Атанас Колев, за да покаже на мъжа си, че още си я бива и най-вече – за да му отмъсти. Когато имаха мисия и слуги и господарки, тя трябваше да дели с младежа дори една спалня. Всяка вечер преди да се скрие под завивките до него, повехналата красавица се суетеше пред огледалото, мажеше се със скъпи лосиони и слагаше най-ефирната си одежда за сън.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !