Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Селена Гомес влезе в психиатрична клинка

отпечатай новината

11.10.2018 17:15 | Видян 2295 пъти

Селена Гомес влезе в психиатрична клинка

Поп сензацията Селена Гомес се озова в психиатрична клиника. Причината – тя е претърпяла емоционален срив, след като два пъти през последните седмици е влизала в болница.

Причината са ниските нива на бели кръвни телца, а състоянието се среща често при пациенти след бъбречна трансплантация, каквато е Селена.

При втория прием в болницата певицата е получила и паник атака. Тя е била в тежка емоционална криза, смятат медиците. 26-годишната Селена ще потърси професионална помощ, за да подобри емоционалното си и психично състояние.

Преди няколко седмици, тя обяви, че си взема почивка от социалните мрежи.

На Селена Гомес й бе направена бъбречна трансплантация преди около една година, като донор стана нейната най-добра приятелка Раиса (30). Двете със Селена живеят заедно, а Раиса разбира колко слаба е приятелката й и колко тежко е нейното състояние след като един ден вижда как Селена не успява да си отвори бутилка вода.

Тъй като списъкът с чакащи за нов бъбрек е огромен, а чакането продължава средно около седем години, Раиса сама предлага да се тества и се оказва, че между нея и Гомес има съвместимост.

Бъбреците на Селена отказват след няколко години борба с лупус – автоимунно заболяване, при което имунната система на организма атакува собствените органи. Селена за пръв път разкри публично през 2015-а, че се бори с болестта, когато сподели, че се е подложила на химиотерапия заради лупуса.

Нейното публично обяснение дойде, след като фенове и журналисти дълго време критикуваха младата звезда за това, че е качила килограми, без да имат представа каква тежка битка води Селена.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !