Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Калина Кузманова търси вдъхновение за новата си колекция от парижки бутици

отпечатай новината

12.10.2018 09:31 | Видян 1228 пъти

Калина Кузманова търси вдъхновение за новата си колекция от парижки бутици

Русото изкушение Калина Кузманова, позната като Галя от риалити формата „София- ден и нощ“ обикаля парижките бутици в търсене на вдъхновение за новата си модна колекция. Сексапилната блондинка изкара повече от седмица във френската столица, където отпразнува 24-ия си рожден ден.  

Калина е посветила времето си в Париж изцяло на обикаляне из скъпите магазини. Според нейни близки, начинаещата дизайнерка е направила и няколко срещи със собственици на френски онлайн магазини за дрехи, за да проучи възможностите да реализира своите дрехи извън граница.

Калина дебютира като дизайнер преди година със собствената си марка Just Kalina. Тя се опитва да наложи името си, като предлага изключително качествени модели на достъпни цени.  За да отпразнува първата годишнина, Калина Кузманова обяви във своя Instagram профил, че до края на месеца всяка неделя ще дава на една от своите клиентки ваучер, избрана дреха или подарък изненада.

„Изпращам моята любов, чрез всяка една дреха , пожелавам си красотата да изпълва дните ни и да не оставя място за мрака и си пожелавам още дълги години да бъдем заедно и да вървим напред към един по-красив свят изпълнен с любов“, написа  Калина.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !