Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Хабиб Нурмагомедов заплаши, че ще напусне UFC

отпечатай новината

12.10.2018 10:02 | Видян 2031 пъти

Хабиб Нурмагомедов заплаши, че ще напусне UFC

Веднага след мелето, което се случи  на UFC 229, Dana White сподели, че съотборниците на Хабиб Нурмагомедов, които нападнаха Конър Макгрегър никога повече няма да се бият в UFC. След внимателно разглеждане на доказателствата стана ясно, че само Zubaira Tukhugov е сред тези, които ще бъдат освободени, защото удари Макгрегър, който от своя страна удари братовчеда на Хабиб, Abubakar.

Tukhugov трябваше да се бие срещу Artem Lobov малко по-късно този месец, но битката му е отменена и той е свободен. Това обаче не се хареса на Хабиб и той заплаши, че ще напусне организацията заедно със своя приятел:

"Искам да се обърна към UFC. Защо не уволнихте никой от техния отбор, когато нападнаха автобуса и раниха няколко човека? Те можеха да убият някого там, защо никой не казва нищо за това, че той обиди моята страна, религия, семейство и нация?

Защо трябва да на казвате моя отбор при положения, че и двата отбора се биха ? Ако твърдите,  че аз съм започнал, то не съм съгласен, защото аз довърших това, което той започна. В този случай накажете мен, Zubaira Tukhugov няма нищо общо.

Ако мислите, че ще си мълча - грешите. Отменихте битката на Zubaira и искате да го освободите, защото удари Конър?  Не забравяйте, че той пръв удари моя брат - вижте видеото. Ако решите да го освободите,  трябва да знаете, че ще загубите и мен.

В Русия ние никога не се отказваме от братята си и съм готов да ида накрай света за тях. Ако все пак решите да го освободите не забравяйте да му пратите моя развален договор,  за да не го разваля аз.

И още нещо може да задържите парите, които ми запорирахте. Доста сте заети с това и се надявам, че няма да ви приседне. Ние защитихме честта си и това е най-важното. Възнамеряваме да стигнем до край."

Веднага след като сподели това хиляди хора го подкрепиха в социалните мрежи и останаха възхитени от неговата постъпка.Какво ще стане според вас и ще се наложи ли UFC да се разделят с Хабиб?

Източник: mma.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !