Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Наркобос от Люлин подкрепя Кулагин във ВИП Брадър

отпечатай новината

15.10.2018 14:27 | Видян 2235 пъти

Наркобос от Люлин подкрепя Кулагин във ВИП Брадър

Яка мутра от софийския квартал Люлин подпира Валентин Кулагин във ВИП Брадър.

Благодетелят от години бил любовник на гримьора, като в същото време издържал законна съпруга и деца. Печелел близо 100 бона на месец като шеф на наркодилърите в района.

Спонсорът на Кулагин бил около 40-годишен. Двамата се запознали още когато гримьорът нямал пукната пара и се чудел как да свързва двата края. Джендърът спял с дилъра, който имал тайна страст към травестити.

Според светските клюки, го карал да носи рокли и дамско бельо, благодарение на което брадърът и до днес има афинитет към дантели, блестящи материи и дрешки, които могат да се купят само в сексшоп. Срещу своите услуги получавал солидна издръжка, а по-късно – и мощен тласък в кариерата си на гримьор и светска знаменитост.

Говори се, че връзката на гримьора с люлинската мутра може да се счита за „сериозна”, тъй като и до днес джипът на дилъра почти всяка вечер е паркиран пред кооперацията, в която живее Кулагин.

За отношенията им знаели всички с изключение на законната съпруга на наркобоса, която послушно си гледала децата вкъщи. Тя била свикнала мъжът ѝ да го няма късно вечер и отдавала отсъствията му на неговата работа.

Смята се, че именно благодарение на богатия любовник Кулагин за броени дни е успял да се превърне от персона нон грата в най-харесвания съквартирант в къщата на Големия брат. Люлинският наркобос организирал цяла група поддържници, които да гласуват в полза на гримьора и да го подкрепят в интернет форумите. Тази стратегия била измислена лично от джендъра, който имал фикс идея да излезе от ВИП Брадър като победител.

Той обаче до последно не бил сигурен дали машината за гласуване ще проработи. Затова, когато за пръв път чул, че има най-голяма зрителска подкрепа от всички номинирани за изгонване участници, бил изключително изненадан. Това стана само две седмици след старта на риалитито на 10 септември.

От резултатите гримьорът разбрал, че схемата, която е измислил, вече работи. Сега само чакал финала на шоуто, за да се окичи с лавров венец като любимец на публиката. Нежният хасковлия много държал на тази победа – бил сигурен, че тя ще вдигне акциите му като гримьор, а оттам ще напълни джоба му, предават от Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !