Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Благо и Златка позират с тениски за по 35 кинта

отпечатай новината

15.10.2018 16:32 | Видян 2955 пъти

Благо и Златка позират с тениски за по 35 кинта

Класата на ВИП двойката Благой и Златка Райкова, заедно и поотделно, буквално удари дъното, след като заявиха пред обществеността, че са гаджета. Събирането им ги превърна в любовните шутове в светския сектор, като дори и познатите им вече започнаха стабилно да се подиграват с тях.

Откакто пишман футболистът легна на издръжката на новата си изгора, да не говорим, че във всичко й се бърка, най-вече в нейните начинания, интересът към двете персони рязко спадна. Особено от страна на квалитетните производители, които си търсят известни лица, които да рекламират продукцията им.

Освен че Златка приобщи Джизъса към рекламната кампания на своята модна линия, тя бе поканена от своя дружка с Георгиев да рекламират нови тениски. Въпросната приятелка ги направи лица на дрехи-ментета. Колко мило!

Влюбената уж двойка без да се замисли нахлузи дрипите – реплики с къс ръкав, уж „Баленсиага“, една бройка от които струва скромните 35 лева. Вероятно Райкова и новата й играчка са получили някой лев, но хонорарът със сигурност е нищожен, каквато е и цената на дрешките.

В началото на връзката им се заговори, че двамата са сключили мощен съюз уж в името на това да им върви като рекламни лица, както и в бизнеса. Златка пресмятала, че Благо е атрактивна персона, но освен да налази новото й жилище в кв. „Манастирски ливади“, да се лепи за нея като удавник за сламка, екс футболистът нищо друго не върши.


Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !