Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рени напира за жури в Гласът на България

отпечатай новината

16.10.2018 16:48 | Видян 1026 пъти

 Рени напира за жури в Гласът на България

Да седне на стола на менторите в музикално риалити – на това се надява фолкпевицата Рени. Изпълнителката на „Ден след ден“ е категорична, че е готова на подобно предизвикателство.

Предвид че „Гласът на България“ в момента е единственото певческо шоу, чиято подготовка за предстоящия сезон трескаво тече, фенове предполагат, че именно в тази посока е отправила погледа си Рени.

Във всеки един от форматите бих могла да се включа и да участвам, но продуцентите си имат свои хора, които са постоянното присъствие. Има си хора, които трябва да бъдат лансирани и показвани

коментира певицата пред Signal.bg. Рени допълва още, че според нея подобни предавания обезличават участниците. „Трудно може да се забележи някой. Дори след това да искат да направят нещо, трудно може да пробият.

Успяват, може би, тези, които са най-добре финансово подплатени“, казва още певицата, чиито последни проекти предизвикаха известно недоволство у феновете й заради по-разголената й визия и провокативно поведение. Самата Рени обаче няма проблем с това, като отсича, че именно с тези козове в ръкава се пробива в шоубизнеса в момента.


Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !