Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Меган почете Даяна с обеци на покойната принцеса

отпечатай новината

17.10.2018 13:07 | Видян 1864 пъти

Меган почете Даяна с обеци на покойната принцеса

Меган Маркъл отдаде почит на покойната си свекърва принцеса Даяна в Сидни с обеци, носени от принцеса Даяна по време на визитата ѝ с принц Чарлз в Канада през 1986 г.

Цялата визия на Меган бе на една модерна херцогиня. Но един малък детайл, който убегна на много хора, по време на първия ден от визитата на принц Хари и съпругата му в Австралия, бяха обеците под формата на пеперуда.

Те са носени за пръв път от лейди Даяна по време на кралската ѝ визита с принц Чарлз в Канада през 1986 г. Наблюдателни погледи обаче видяха начина, по който Меган е решила да отдаде почит на свекърва си.

Меган носеше и златна гривна на Даяна, която е инкрустирана със сини камъни. Тя бе забелязана на ръката на херцогинята, когато напускаше зоопарка Taronga в Сидни.

Уелската принцеса носи тези бижута година и половина след раждането на принц Хари.

Това не е първият път, в който бременната херцогиня отдава почит на принцеса Даяна. На сватбата си 37-годишната актриса носеше пръстен с аквамарин, който е бил на свекърва ѝ.

Годежният ѝ пръстен съдържа два диаманта от личната колекция на Даяна.

"Важно е да се знае, че тя е част от всичко това заедно с нас", каза Меган в съвместно интервю с Хари, което дадоха след годежа.

Даяна е завещала голяма част от бижутата си на бъдещите съпруги на синовете си. Тя описала желанието си в писмо: "Искам да оставя всичките ми бижута на синовете си, така че техните съпруги, ако желаят, да пазят или използват."

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !