Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лара Крофт е най-секси на екрана

отпечатай новината

20.10.2018 09:33 | Видян 2237 пъти

Лара Крофт е най-секси на екрана

Холивудската звезда Анджелина Джоли отново оглави класация за по-по-най. Този път тя надви конкуренцията в подредбата за най-сексапилни екранни герои.

Участници в акнета, проведена от сайта Chili.com, определиха Лара Крофот за най-горещ филмов образ. Джоли скочи в кожата на Лара Крофт още през 2001 година, но феновете още пазят топли спомени за персонажа.

Втора в класацията се нарежда Жената-чудо, в чието бюстие се намести красавицата с израелски корен Гал Гадот през 2017 година.

Третото място заема героинята Черната вдовица, в чийто латексен костюм се разхожда Скарлет Йохансон. Героинята от вселената на „Отмъстителите“ скоро ще се сдобие със собствен филм, а русата изкусителка ще прибере 15 милиона долара, за да застане пред камерата

Топ 3 при мъжките персонажи са култовият агент Джеймс Бонд, изигран от Даниъл Крейг, Тор на Крис Хемсуърт и Върколака на Хю Джакман.

В челната десетка място намериха и екранните превъплъщения на Джони Деп, Шон Конъри, Мерилин Монро, Джулия Робъртс и други.

В анкетата участваха над 1000 респондента, като 86 % от тях довериха, че гледат филми само в случаите, когато им харесва главният герой.

Източник: monitor



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !