Джизъса прави бебета само в Дубай

Всичките деца на Благой Георгиев - Джизъса за заченати в...

Хазарта разплаква фенове!

Ицо Хазарта едва смогва да откликне на всички участия, на...

Лудата Радка ще се бори за оставане във Фермата

отпечатай новината

19.10.2018 10:31 | Видян 480 пъти

Лудата Радка ще се бори за оставане във Фермата

Сервитьорката от село Кула Радилена ще излезе на арената на Фермата за поредния женски дуел в предаването. Момичето, наричано от собствената си майка лудата Радка, ще се изправи срещу емигрантката Росица.

Колкото и на блондинката Радилена да не ѝ се искаше за втори път да се бори за оставането си в шоуто, все пак ще ѝ се наложи да покаже физическата и психическата си издръжливост, за да постигне нова победа в битките.

Аргументът, с който Роси посочи Радилена за свой противник на дуела беше, че момичето не е достатъчно стойностно, за да бъде точно в това шоу – предаване за фермери и за хора с ясно послание към външния свят.

Все пак емигрантката побърза да уточни, че опонентката ѝ има голямо преимущество да реди точките на битките и така да улесни малко повече собствената си игра.

„Не аз, а Росица е по-недостойна в това предаване, защото е говорила неща за личния си живот, които не бих могла да повторя, защото са под нивото ми и е обидно. Парадира с неща, които не са нормални и не са за пример“, защити се Радилена.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !