Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Тамара Георгиева излъга за световната титла

отпечатай новината

19.10.2018 13:13 | Видян 1833 пъти

Тамара Георгиева излъга за световната титла

Мис България 2017 Тамара Георгиева, известна като миската с големия нос, подведе обществото, споделяйки, че е коронясана за Мис Планет 2018 за красота, титла, с която в действителност се е окичила украинката Елена Фирут.

Конкурсът Мис и Мистър Планет 2018 раздава по четири първи награди, две за мъже и две за жени съответно в категория Красота и втора в категория Талант. За Мис Планет Красота журито е избрало представителката на Украйна, а първата ѝ подгласничка е от Грузия.

Този конкурс малко прилича на Златния Орфей, където почти всички получаваха награди. Та и тук е така, раздадени са около 16 награди, сред които е и Мис Талант на Тамара Георгиева, пише Lifeonline.bg.

Между другото, Тамара не е единствената участничка от България в конкурса състоял се в хотел в Тбилиси.

На състезанието нашенката се представи с новия си обонятелен орган, който се принуди да оперира след критиките, които отнесе заради него и незаслужената според повечето победа на Мис България.

Може би за да докаже, че с нововъведенията е способна да покори целия свят, тя се самопровъзгласи за победителка в конкурс за красота, премълчавайки, че е участвала в конкурс за таланти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !