Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Потресаващ образ на Никол Кидман в Разрушител

отпечатай новината

21.10.2018 09:06 | Видян 2119 пъти

Потресаващ образ на Никол Кидман в Разрушител

Вероятна номинация за Оскар предричат на Никол Кидман за новия ѝ филм Разрушител.

Филмът ще се появи на голям екран на 25 декември. Първите отзиви на журналисти за лентата вече я определят като най-силното превъплъщение в кариерата на Никол Кидман.

В Разрушител на Карин Кусама 51-годишната Кидман влиза в образа на полицайката Ерин Бел, която в началото на кариерата си е внедрена под прикритие в опасна банда в калифорнийската пустиня. Преживяването се оказва дълбоко травмиращо, а години по-късно Ерин ще трябва да се изправи отново пред старите си познайници.

“Ерин е жена, която таи в себе си огромен гняв,” казва Никол за героинята си. “Тя не може да изразява с думи какво чувства, дори не е наясно какво чувства. Беше много интензивно преживяване да потъна в нейния свят”.

Никол споделя още, че е приела участието си във филма и като лична кауза. “Част от моята работа в момента е да подкрепям жените режисьори с надеждата да започнем да постигаме баланс в Холивуд”.

Ролята се оказва голямо психическо и физическо изпитание за звездата от Планината Броукбек и Другите. Актрисата споделя: “Физически и емоционално, трябваше дълго време да живея в един балон, който си създадох, за да мога да изиграя тази роля. Това е нещо, което е трудно за душата ти, трудно за семейството ти. Веднъж една от най-близките ми приятелки ми каза: ‘Ходиш по много странен начин, престани!’. А аз си помислих: ‘Боже, това е начинът, по който ходи Ерин'” – споделя актрисата, която има четири номинации за Оскар и една статуетка за ролята си в Часовете.

Видео ТУК!

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !