ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Даже кралицата прояви човечност, за да не падне от трона след 45 години, г-да от бг

отпечатай новината

23.10.2018 13:42 | Видян 2210 пъти

Даже кралицата прояви човечност, за да не падне от трона след 45 години, г-да от бг

През лятото на 1997 г. Англия беше стигнала до нашето 45 години стигат, стигат...., защото една кралица не можеше и не искаше дни наред да прояви капка човечност и да се поклони пред паметта на Лейди Даяна, нейната покойна снаха, чието убийство край българското посолство в Париж е неизяснено до днес.

Накрая, една дама с възможно най-благородната синя кръв на света все пак се накара да приведе за секунда глава, гледайки океана от букети и посланията на милиони хора, оставени до портата на резиденцията й. Елизабет Втора го направи в последния възможен момент, преди народът й да й вземе короната след 45 години управление. Ако вярваме на свидетелите, принудена е била от собствения си премиер Тони Блеър, нищо че по закон той е просто изпълнител на нейната воля.

Така постъпи кралицата. Тогава на 71 години...

Българската власт показа безчовечно лице. Без да е коронована като принца на Абу Даби по определението на вицепремиера Захариева, която е истинска комедия на фона на цялата скръб, тя си позволява да проверява до безкрайност нервите на нацията.

В един само ден хвана работодателите да заплашват с изваждане на 25 000 работници срещу майките на инвалиди и затвори фонда за лечение на деца в чужбина, наложи от догодина Здравната каса да изплаща само най-евтините лекарства от нашите пари - на осигурявалите се цял живот българи, като им наложи, в случай, че желаят хубави лекарства, да си ги плащат втори път, сами.

Има ли нужда от повече думи??????

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !