Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Розмари напусна VIP Brother, призна за проблеми с годеника си

отпечатай новината

23.10.2018 15:18 | Видян 1643 пъти

Розмари напусна VIP Brother, призна за проблеми с годеника си

Розмари напусна къщата на VIP Brother, след като не успя да се пребори за зрителския вот с другите двама номинирани – Петко и Стефан. Всъщност разликата беше минимална – Рози получи 32% от гласовете, а нейните опоненти по 34%.

На излизане тя сподели, че е благодарна на Ваня и харесва Ричард, защото е добър и е загрижен за семейството си. Моделът даде щита на Ваня, а не на Ричи, защото „трябва да е мъж и да се справя сам“.

По-рано в шоуто Розмари трябваше да отговаря на въпроси на съквартирантите и основно питанията бяха за нейния годеник. Тя призна, че преди да влезе в шоуто е имала проблеми във връзката си и затова се случила закачката между нея и фитнес инструктора.

Ричард продължава да бъде в центъра на вниманието след изцепките и отношението си към Розмари. Една от коментаторките – Кали, пък заяви, че е готова да влезе в къщата и да му „шибне една в лицето“. Нейното желание беше удовлетворено и тя нахлу вътре. Кали беше видимо бясна и заяви в лицето на Ричи, че е „супер жалък“ и няма никакво възпитание.

Ричи пък беше като гръмнат от неочакваната атака. По-рано той изпадна в амок и от песента на съквартирантите, осъзнавайки, че всички ще го подиграват след шоуто.

Източник: monitor
Снимка: VIP Brother

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !