Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Пиянските изцепки на Божана

отпечатай новината

24.10.2018 09:48 | Видян 1751 пъти

Пиянските изцепки на Божана

Божана Кацарова от "ВИП Брадър“ има сериозни проблеми с алкохола.

Победителката от „Мастършеф“ се събрала с шумна компания, която се забавлява по странен начин. Божана не си спомня голяма част от купоните, на които присъства. Когато й е весело, тя се налива със спиртни напитки, след което започва шоуто за околните.

Източници на „Шоу“ издават, че Божана обича да се съблича под въздействието на алкохола и че обича да хвърля и троши всичко, което се окаже препятствие пред пияната й походка.

Тя е близка на Рая Пеева и една вечер двете така се натряскали, че сутринта на трезво се хванали за главите какъв погром са сътворили вечерта. Всичко в жилището било леш, а на телевизора забелязали окичени сутиени. Благодарение на бельото по ТВ-то те зърнали рекламата за „Мастършеф“, където Бо се записва на участие и което печели. Брат й и майка й си мислели, че ще се изложи главоломно.

Афинитетът й към чашката си пролича и във „ВИП Брадър“, където се напи и благодарение на останалите съквартиранти не се изложи чак толкова много. Те бързо я покриха и я сложиха да си легне.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !