Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

12 500 аплодираха Реми Малек в Бохемска рапсодия

отпечатай новината

25.10.2018 10:48 | Видян 1432 пъти

12 500 аплодираха Реми Малек в Бохемска рапсодия

Бурни аплодисменти си заслужи актьора с египетски корени Реми Малек след световната премиера на дългоочакваното заглавие „Бохемска рапсодия“.

Звездата от „Господин Робот“ влиза в главната роля на фронтмена на Queen Фреди Меркюри, а близо 12 500-те присъстващи любители на седмото изкуство в зала „Уембли“ се изправиха на крака, за да отпразнуват блестящото му представяне на големия екран.

Критиците застават зад същата теза – Малек е бижуто в биографичния филм, който обаче очарова единствено с музикалните си сцени. Въпреки това, личният живот на Фреди не е изследван в достатъчна дълбочина, пишат още те.

Като причина за това критиците посочват участието на Брайън Мей и Роджър Тейлър в продуцентския екип на лентата. Именно те настоявали филмът да не се фокусира толкова върху противоречивата личност на Меркюри, колкото върху музикалния му гений.

Друг любопитен факт е, че въпреки всички скандали около него, Брайън Сингър е единственият посочен режисьор на проекта. Припомняме, че той беше отстранен от работата по проекта в края на миналата година, а като причина за това бе посочено системното му отсъствие от снимачния сет.

Неговото място в крайна сметка зае Декстър Флетчър. Според източници на The Hollywood Reporter смяната не се е отразила на финалния вариант на филма, заради което и името на Сингър е записано на мястото на режисьора.

У нас ще можем да гледаме „Бохемска рапсодия“ от 2 ноември.

Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !