Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Тейлър Суифт с голямо дарение за своя фенка

отпечатай новината

25.10.2018 12:53 | Видян 643 пъти

Тейлър Суифт с голямо дарение за своя фенка

Тейлър Суифт показа за пореден път, че има голямо сърце. Певицата дари сумата от 15 500 долара на своя фенка, набираща средства за болната си майка чрез платформата „GoFundMe“.

Сади Бартел пуснала емоционален туит, който разчувствал певицата. Част от него гласял: „Здравейте. Трудно ми е да публикувам това. Моля помогнете и се молете за семейството ми... Моята майка е в кома от три години“. Момичето обяснило, че нейната майка се нуждае от скъпоструващи лекарства, за да не се увреди мозъкът ѝ, но тя и роднините ѝ все по-трудно се справят със закупуването им.

Няколко часа след качването на поста, 19-годишната Сади научила, че изпълнителката е направила дарение по тяхната сметка, към което имало послеслов: „Любов, Тейлър, Мередит и Оливия Суифт“ (последните две са имената на котките на певицата)

„Всеки, който ме познава, знае, че Тейлър Суифт е целият ми живот. Тя значи много за мен и се появява всеки път, когато имам нужда от нея“, написа по-късно Бартел в социалната мрежа и благодари на Суифт за благородния ѝ жест.

Това не е първото дарение на Тейлър Суифт към неин фен. По-рано този месец тя зарадва 8-годишно момче с аутизъм, което събираше пари за болното си куче. Певицата е известна с това, че обожава животните.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !