Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дъщерята на Джони Деп по стъпките на Памела Андерсън

отпечатай новината

26.10.2018 14:30 | Видян 2102 пъти

Дъщерята на Джони Деп по стъпките на Памела Андерсън

19-годишната дъщеря на актьора Джони Деп се снима за списание V  Magazine като се появи гола на корицата и освен това позира заедно с 51-годишната Памела Андерсън.

Актрисата и модел с френски корени Лили-Роуз Деп е заснела първата си фотосесия когато е на 15 години и то за Chanel, което е дал голям старт на кариерата й. До момента тя е участвала в 6 филма, много фотосесии и дори е била рекламно лице на легендария Chanel №5 L’Eau през 2016.

Очевидно единствената дъщеря на Джони Деп е също толкова провокативна и смела, колкото и той самият. Лили-Роуз позира за корицата на списанието чисто гола, прикривайки гърдите си.

Това не е първата корица на която красавицата позира в по-предизвикателна визия, но определено надмина себе си, сваляйки всички дрехи и задръжки.

Въпреки това, самата тя твърди: “Много съм срамежлива, но актьорската игра ми помага да изляза от кожата си и да бъда каквато поискам.”

Памела Андерсън, която също участва във фотосесията с Лили-Роуз Деп, коментира: “Тя е наясно с това, че е уникална и красива. Невинна е, но е много осъзната.” Самата Памела дебютира на корицата на Playboy когато е едва на 22 години.

Част от фотосесията може да видите в галерията .

Източник: Missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !