Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Приключиха снимките на Преден пост в София

отпечатай новината

29.10.2018 13:13 | Видян 962 пъти

Приключиха снимките на Преден пост в София

Месец и половина, след като в България пристигнаха звезди от ранга на Орландо Блум и синът на Клинт Истууд – Скот, снимките към филма им Преден пост приключиха, съобщиха от Ню Бояна.

„Това беше един от тези проекти, в които чувстваш, че всеки ден режисьорът, продуцентите, актьорите и целият екип дишат като един човек в името на отдадеността им да разкажат историята правилно“, казват още от студиата.

Накратко, сюжетът е вдъхновен от реални събития по време при битката в Камдеш през 2009 г. Звездата от Карибски пирати влиза в ролята на лейтенант Бенджамин Д. Кийтинг, който губи живота си на фронта, пише Монитор.

Скот Истууд, който до последно бе на сета в София, пък ще видим като сержант Клинтън Ромеша. Именно той на няколко пъти изрази възхищението си от страната ни, като малкото си свободно време задели за разходка из Витоша.

Българска следа в каста на Преден пост също ще има – с участие в продукцията се разписват и родни актьори, сред които Александър Алексиев и Марин Рангелов. Режисьор е Род Лури, а кога ще видим филма на голям екран предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !