Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ричард остана без работа след резила във ВИП Брадър

отпечатай новината

29.10.2018 16:44 | Видян 2135 пъти

Ричард остана без работа след резила във ВИП Брадър

Докато Ричард Величков мечтае да е богат и известен, се събуди безработен.

Участникът във ВИП Брадър ще бъде уволнен от фитнес залата Пулс, където работеше като инструктор, заради уронване имиджа на клуба. Собственикът на центъра Паскал не иска в редиците си "супер жалък" инструктор, който си прави реклама на гърба на жените.

От управата на елитния клуб се изнервили, че мъжагата може да падне толкова ниско и да ръси глупост след глупост, която после зрителите да свързват с техния фитнес. Позорният образ на Величков дори вдъхнови песента Супер жалък, която вече е с рекорден брой гледания в нета.

Заради изцепките си Ричард стана герой и на безброй вицове и колажи. След лошия развой на събитията, трудовият договор на Мистър София 2018 ще бъде прекратен.

Още с влизането си във ВИП Брадър Ричард обяви, че има една цел в живота си - да бъде известен и хората по улиците да го разпознават и да искат да се снимат с него.

А зрителите през смях коментират, че е постигнал целта си. "Стана известен, но не с добро, а с палячовщина. Никой мъж няма да пусне жена си да тренира при него и именно това е сред мотивите за изгонването му от фитнеса", коментира източникът ни, предават от Уикенд.     

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !