Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Жена измества Лео в MasterChef

отпечатай новината

30.10.2018 09:30 | Видян 1473 пъти

Жена измества Лео в MasterChef

Лъчезарният италианец Лео Бианки се пенсионира като член на журито в кулинарното предаване MasterChef. До шеф-готвачите Андре Токев и Петър Михалчев за първи път ще застане жена.

Силвена Роу, която е писала кулинарни статии във в. Гардиън и е гощавала знаменитости от ранга на Клаудия Шифър, Тина Търнър и Шер, е новото лице на MasterChef. В момента тя управлява свой ресторант в Дубай и разпределя времето си между Обединените арабски емирства, София, Ню Йорк и Лондон.

„Една от най-важните причини за традиционния успех на MasterChef България е, че форматът се развива с всеки следващ сезон. Дойде време да привлечем към журито и утвърдена жена шеф-готвач и сме щастливи, че това е именно международно признатата Силвена Роу.“, коментира изпълнителният продуцент на риалити формата Ангелина Белчева.

Новият пети сезон на кулинарната надпревара ще стартира през пролетта на 2019 г.

Лео обаче ще остане в ефира на bTV със своя авторска седмична рубрика в Преди обед.

„За мен е време да покажа моята гледна точка към добрата храна и „вкусния“ живот, затова съм щастлив да направя следващата крачка – с моя авторска рубрика. Тя ще надгради готварските формати, ще позволи на зрителите да погледнат на кулинарията от различни ъгли, а на мен – да я представя през погледа на приятели от различни професии и националности.

"Това ще ми даде възможност и да отделям повече време за семейството и ресторантите ми“, допълни Бианки.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !