Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Божана влиза в Кухнята на Ада

отпечатай новината

30.10.2018 10:01 | Видян 1944 пъти

Божана влиза в Кухнята на Ада

Шеф Божана Кацарова влиза в кухнята на ада, научи HotArena. Шармантната кулинарка, която побърква участниците във ВИП Брадър, става част от екипа на Виктор Ангелов в Хелс китчен.

Този сезон шеф Ангелов има възможност да избере двама помощници, които да му помагат в предаването. Божана става ководещ и асистент на шеф Ангелов във формата, издават приятели на кралицата на изомалта.

Участието на Кацарска във ВИП Брадър всъщност е с цел тя да бъде представена като новото лице на Нова. От телевизията били категорични, че е безкрайно неприемливо да приемат в ефира си победител от формат на конкурентна телевизия и затова я вкарали в шоуто.

За участниците Божана се превърна в новия Валентин Кулагин, изкара на показ гърдите си пред цяла България и вбеси съквартирантите си, пише България днес.

Според традицията в американския формат, шеф Гордън Рамзи има право да подбере двама основни готвачи — мъж и жена, а в българския формат, шеф Ангелов се спря именно на Божана за асистент и ръководител на женския тим в Къщата.

От конкурентното предаване Мастършеф също не подвиват крак. Поредният сезон ще бъде съсредоточен върху молекулярната кухня.

Причината за това е, че не друг, а шеф Георги Бойков, който е сред водещите специалисти в този стил на приготвяне на храната, ще задава част от задачите на състезателите.

Кулинарният магьосник познава със затворени очи над 50 различни храни само по вкуса им, а на състезание в Пловдив успя да приготви 17 ястия за 34 минути.

Затова и сега е подготвил достойни предизвикателства за участниците, които мечтаят да грабнат наградата от 100 000 лева.

А на тях ще им се наложи да покажат висш пилотаж, талант и умения да променят структурата на храните.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !