Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ники Илиев отмъщава за смъртта на брат си в Килерът

отпечатай новината

30.10.2018 10:47 | Видян 1534 пъти

Ники Илиев отмъщава за смъртта на брат си в Килерът

По пътя на отмъщението потегля Ники Илиев в най-новата си роля в режисирания от самия него уебсериал - „Килерът“. Вторият сезон на поредицата ще направи премиерата си във Vbox7 на 13 ноември, като до края на седмицата ще бъде пуснат и дебютният трейлър за новите епизоди.

Персонажът, поет от бившия модел, ще се появи за първи път на екрана. Бивш полицай, напуснал работата си, заради психични отклонения – така пък самият Илиев описва героя си в мистъри поредицата.

Целта му е да отмъсти за смъртта на брат си Виктор (Иван Тишев), както и да изследва свръхестествените сили. Започва да преследва групата от младежи, с които зрителя вече се запозна в предишните серии на „Килерът“. Това е доста действена роля, снимахме и много екшън сцени. Специално за една от тях, репетирахме цял месец" разкри пред „Монитор“ режисьорът.

Междувременно той удари рамо и на студентския дебют на режисьора Любомир Маринов от НБУ. В пост-апокалиптичната фантастика „Шах, Мистериозният град“ той ще има малка поддържаща роля – на бодигард на шеф на казино (Асен Блатечки).

Паралелно с това, Илиев вече налива основите и на четвъртия си авторски филм. Снимките се очаква да стартират напролет, като ще се проведат предимно в Пловдив. След като се появи на екрана само за една сцена в „Нокаут, или всичко, което тя написа“, и то – инцидентно, тук Ники отново ще се превъплъти в главна роля. Компания пред камерата ще му прави и Александър Кадиев.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !