Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Мис Силикон показа гаджето

отпечатай новината

30.10.2018 14:02 | Видян 1904 пъти

Мис Силикон показа гаджето

Първата носителка на титлата мис Силикон естетик Неделина Цанева покажа мъжа до себе си. От доста време красавицата пазеше в тайна личния си живот, но сега най-после се появи с човека, който открадна сърцето й.

Не е ясно какво е накарало хубавицата да повдигне завесата на личния си живот, но снимката в профила й в Инстаграм е красноречива. С това обаче се изчерпват всякакви подробности за връзката им, а всички около мистериозния мачо си остава пълна мистерия.

Едно обаче е сигурно. Силиконката е влюбена и щастлива с гаджето си. В последно време моделката жъне успехи не само на любовния фронт, но се радва на интерес и на сцената, пише "Телеграф".

Наскоро тя подписа договор с култова дискотека в Букурещ, където представи своето шоу „Silicone dolls”, което представя с още няколко момичета. В края на октомври тя ще представи страната и на престижния конкурс „Мис Пластични операции интернационал”, който ще се проведе в Корея.

Именно короната на „Мис Силикон естетика” й дава право да се състезава в престижния форум, създаден специално за красавици с естетически корекции.    

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !