Бет Харт се завръща у нас в...

Блусдивата Бет Харт, която остави без дъх публиката в...

Новите бански на Victoria’s Secret са...

След три години чакане, вече отново имаме бански на...

Обувките като обвинение

отпечатай новината

30.10.2018 16:06 | Видян 556 пъти

Обувките като обвинение

ВИП Брадър нещо не върви и институциите се занимават с пускане на драгия зрител в къщите на известните - по-конкретно на богати българи - съвсем риалити в истински домове, не във фантасмагорични павилиони, обърнати на казарми като по Нова. Интересно е, че в тези филми работата основно се върти около обувките. Веднъж бяха кутии за обувки, втори път - стелажи. Казват, че двама известни тв продуценти измислили тая сага с два досега епизода, ама никой от тях не е Брадъровият, вместо да си гледат предаванията.
После журналистите обичали да се ровят в мръсно бельо и ... обувки.

Доколкото ни е известно, не е престъпление все още човек да носи обувки, да има пари, пък дори да ги държи в кутии за обувки - особено, след като е декларирал доходи от 25 млн. лв. и им е платил данъците, за разлика от политици и магистрати, които не декларират, не плащат на държавата, която УЖ управляват, но пък имат и на всичко отгоре се правят на светци. Та и обвиняват други, някои добре почерпили ги в "наш'то недавно", което днес е забравено. И все това на основание обувки, ако се съди по показаното на драгия зрител...

Понеже и богаташите, и политиците ни са доказателството, нагледният пример докъде я докарахме в прехода - каква по-хубава метафора за него от обувките,  баш в навечерието на 29-ия му рожден ден 10 ноември, може би има и нещо позитивно в цялата история. Позитивно като филмите, които един депутат с образование от ВИТИЗ и бързо променливи политически и личностни отношения УЖ бил казал, че единствено и само трябва да финансира държавата. Тя на някои хора, види се, им е собствена. Не на нас, които плащаме всичко  данъците си.

Аз пък ви съветвам да поразследваме шокиращите официални данни от последните дни, за да си отворим очите за наистина важните и ужасяващи проблеми, вместо да се тъпчем с притоплени стари тв манджи:
50% от българите носят дрехи втора ръка, обаче финансовият министър обмисля да им тури данък за ЧНГ! За износеността на обувките на нацията данни няма, но едва ли картината е по-радостна.
1 млн. българи нямат зъби, ама не, защото са бебета, а поради хубав и проспериращ живот в държавата, която "никога не е била в по-добра форма", както ни увери онзи ден премиерът.

Честит преход!
Честити обувки!
Честити министри и политици!
Честит живот - същи държавно финансиран позитивен филм!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !