Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Обувките като обвинение

отпечатай новината

30.10.2018 16:06 | Видян 1751 пъти

Обувките като обвинение

ВИП Брадър нещо не върви и институциите се занимават с пускане на драгия зрител в къщите на известните - по-конкретно на богати българи - съвсем риалити в истински домове, не във фантасмагорични павилиони, обърнати на казарми като по Нова. Интересно е, че в тези филми работата основно се върти около обувките. Веднъж бяха кутии за обувки, втори път - стелажи. Казват, че двама известни тв продуценти измислили тая сага с два досега епизода, ама никой от тях не е Брадъровият, вместо да си гледат предаванията.
После журналистите обичали да се ровят в мръсно бельо и ... обувки.

Доколкото ни е известно, не е престъпление все още човек да носи обувки, да има пари, пък дори да ги държи в кутии за обувки - особено, след като е декларирал доходи от 25 млн. лв. и им е платил данъците, за разлика от политици и магистрати, които не декларират, не плащат на държавата, която УЖ управляват, но пък имат и на всичко отгоре се правят на светци. Та и обвиняват други, някои добре почерпили ги в "наш'то недавно", което днес е забравено. И все това на основание обувки, ако се съди по показаното на драгия зрител...

Понеже и богаташите, и политиците ни са доказателството, нагледният пример докъде я докарахме в прехода - каква по-хубава метафора за него от обувките,  баш в навечерието на 29-ия му рожден ден 10 ноември, може би има и нещо позитивно в цялата история. Позитивно като филмите, които един депутат с образование от ВИТИЗ и бързо променливи политически и личностни отношения УЖ бил казал, че единствено и само трябва да финансира държавата. Тя на някои хора, види се, им е собствена. Не на нас, които плащаме всичко  данъците си.

Аз пък ви съветвам да поразследваме шокиращите официални данни от последните дни, за да си отворим очите за наистина важните и ужасяващи проблеми, вместо да се тъпчем с притоплени стари тв манджи:
50% от българите носят дрехи втора ръка, обаче финансовият министър обмисля да им тури данък за ЧНГ! За износеността на обувките на нацията данни няма, но едва ли картината е по-радостна.
1 млн. българи нямат зъби, ама не, защото са бебета, а поради хубав и проспериращ живот в държавата, която "никога не е била в по-добра форма", както ни увери онзи ден премиерът.

Честит преход!
Честити обувки!
Честити министри и политици!
Честит живот - същи държавно финансиран позитивен филм!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !