Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Слай отърва затвора след обвинения в изнасилване

отпечатай новината

31.10.2018 16:14 | Видян 1535 пъти

Слай отърва затвора след обвинения в изнасилване

Прокуратурата на американския окръг Лос Анджелис реши да не повдига обвинение за изнасилване срещу холивудския ас Силвестър Сталоун.

Обвинението не разполагало с достатъчно свидетелства за вината на 72-годишния актьор, който в момента снима Рамбо 5 в България. Нито един от свидетелите по делото не бил съобщил факти и обстоятелства, подкрепящи твърденията на жената, представяща се за потърпевша.

Освен това срокът, предвиден за възбуждане на дело и предявяването му пред съда, бил изтекъл според калифорнийските закони.

Припомняме, че миналия декември полицията в Санта Моника започна разследване по обвиненията в изнасилване, предявени срещу Сталоун. Предполагаемата жертва е около 50-годишна актриса, чието име още не се издава.

Тя заяви пред органите на реда, че Слай я е нападнал в офиса си през 1990 г. Близки до екранния Роки твърдят, че не става въпрос за тормоз, тъй като „обвиненият“ и „жертвата“ са имали връзка.

В края на2 017 г. Слай получи още едно обвинение, според което през 1986 г. актьорът е извършил сексуално посегателство върху 16-годишна фенка. Анонимната тийнейджърка е подала жалба срещу Сталоун с обвинение, че я е принудил да правят тройка с бодигарда му.

Момичето се оплакало още, че е получило заплахи за живота си в случай, че проговори пред някого за сексуалния контакт с двамата мъже.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !