От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Кристиан Костов заби световна шампионка

отпечатай новината

31.10.2018 16:44 | Видян 1630 пъти

Кристиан Костов заби световна шампионка

Певецът Кристиан Костов, който се класира втори на миналогодишното издание на Евровизия забърса двукратната световна и европейска шампионка и двукратната олимпийска сребърна медалистка по фигурно пързаляне Евгения Медведева.

Красавицата се опита да отклони слуховете за афера помежду им, споделяйки, че това, което ги свързва е работата им. Феновете бързо контрираха изказванията ѝ, разпространявайки техни общи фотоси, на които двамата изглеждат доста близки.

Любопитна подробност е, че Медведева танцува под звуците на песента на Кристиан Beautiful Mess по време на гала вечерта на провелото се през уикенда Гран при Скейт Канада, пише Телеграф.

Евгения споделя, че двамата се запознали по време на участие в предаването Нека говорят, преди около половин година. Докато Кристиан не коментира отношенията си със световната шампионка, тя не спира да изтъква, че това, което ги свързва е работата.

„Постоянно поддържаме връзка и се подкрепяме един друг в трудните моменти. Това е дружба, която искаме да задържим“, казва Евгения и допълва, че не излизат като гаджета, а като приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !