Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Партизанки нападат Фермата

отпечатай новината

01.11.2018 10:52 | Видян 1196 пъти

Партизанки нападат Фермата

След като в началото на седмицата в пределите на „Фермата“ се роди кроманьонското племе „Камък“ в състав Дидо, Митко, Жоро и Роман, скоро в стопанството ще нахлуе и женска дружинка с прозвището „Партизанките“.

рупичката е съставена от четири вече бивши участнички в състезанието – Христина, Радилена и близначките Ива и Йоана.

Причината четирите момичета да се появят отново във „Фермата“ е новината, която водещият Иван обяви в ефир – една от тях ще получи шанса да се завърне в играта. Коя от тях ще изненада останалите фермери с появата си, ще стане ясно в неделя вечер по bTV, когато ще се проведе дуел между три от тях.

Дотогава момичетата ще живеят в тайна от останалите, в една от къщичките за дуелисти. За да се изхранват обаче, те ще трябва да си набавят съдове и провизии именно от къщата на участниците. За целта те трябва да щурмуват „Фермата“, но да останат незабелязани от останалите играчи по време на инвазията си.

Христина, Радилена и близначките още в първата вечер от инкогнито престоя си нахлуха във фермата, като три от тях трябваше да тършуват в стопанството, всяка за по 10 минути. Въпреки желанието на Радилена да щурмува дома на бившите си съфермери, и готовността й дори да се маскира, чопът, който момичетата теглиха помежду си, я лиши от тази възможност.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !