Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

БГ академия за инфлуенсъри отваря клонове във Франция и Бразилия

отпечатай новината

01.11.2018 13:32 | Видян 1818 пъти

БГ академия за инфлуенсъри отваря клонове във Франция и Бразилия

Базираната в България академия за Инстаграм инфлуенсъри GBS Models ще отвори свои офиси във Франция и Бразилия. Това съобщи румънския сайт E-zine. Тя е първата в Източна Европа модна агенция, която акцентира вниманието си върху социалната мрежа.

Тя е и единствената в света безплатна академия за влиятелни личности в Инстаграм. Агенцията работи с четирима експерти в сферата, а всяка година ще дава възможност на 100 момичета да навлязат в „дълбоките води“ на социалната мрежа. Целта е до края на следващата година агенцията да представлява модели, чийто общ брой последователи в Инстаграм да достига 1 милион души.

Академията организира консултации с всеки от моделите си, за да определи в каква посока искат да се развиват те. „След това благодарение на тази информация заедно определяме точна и артистична визия на Инстаграм профила им. Ще ги научим как да правят добри снимки с мобилен телефон, как да контролират светлината, да използват аксесоари и още много. След това въвеждаме в профила им точната информация, която сме събрали, и ги включваме към нашия собствен софтуер, който интензивно взаимодейства по естествен път с подходящите хора. Мощен инструмент, които е успешен в Инстаграм, е и хаштагът”, обясни наскоро пред „Монитор“ дон Гаел Бонел Санчез, собственик на GBS Models. Той е категоричен, че в България пазарът все още не е достатъчно развит.

„Някои хора тук се възползват от факта, че все още няма достатъчно яснота как да се популяризира марката им чрез инфлуенсъри и социални медии. Те просто им предоставят един продукт безплатно, с който те да се снимат и да качат пост. По този начин въпросните компании се възползват от цялата аудитория на инфлуенсърите. Осигуряването на приходи в Инстаграм има просто правило - 10 000 последователи са равни на $100 на публикация. В края на 2018 г. световният пазар на инфлуенсъри ще генерира 2 милиарда долара“, добавя още дон Санчез. По думите му, в зависимост от броя последователи инфлуенсърите могат да си докарват до 60 хиляди евро месечно.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !