Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лора Караджова залюби диджей

отпечатай новината

02.11.2018 15:22 | Видян 2438 пъти

Лора Караджова залюби диджей

Лора Караджова е на крилете на любовта – има бурна връзка с роден DJ.

Мачото Марсел Рохас е завъртял яко главата на щерката на Данчо Караджов. Лора е луда по него и признава, че тежко прекарва дните без него, докато е в къщата.

Новата половинка на изпълнителката се появи с роза в ръка минути преди тя да напусне шоуто завинаги. Щом го видя, певицата остана без думи и веднага тръгна да го прегръща и целува. Певицата и Марсел са заедно от няколко месеца. Тя намира утеха в него, след като се раздели с бащата на детето си Валентин Савов, писа „България Днес“.

„Много съм влюбена! Щастлива съм, че намерих моята половинка и пожелавам на всеки да си я намери“, призна блондинката.

Първоначално Лора само флиртувала с него, тъй като не искала да се впуска в сериозна връзка. Но Марсел я кара да се чувства по различен начин. Тя бързо хлътва до уши, а той не спира да я изненадва със скъпи подаръци.

От предаването стана ясно, че Караджова хич не харесва Гери-Никол. Макар че Кулагин й викаше „Дъртото Гери-Никол“, това не бе възприето от нея като комплимент. Изпълнителките все още не могат да заровят томахавките. Когато се засичат по концерти, двете се подминават като малки гари и дори не се поглеждат в очите.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !