Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Двама футболисти в Big Brother: Most Wanted

отпечатай новината

05.11.2018 11:30 | Видян 1591 пъти

Двама футболисти в Big Brother: Most Wanted

Днес точно в 20:00 ч. стартира Big Brother: Most Wanted - сезонът, в който ще видим едни от най-емблематичните риалити звезди, както и участници, които за първи път дават съгласието си да бъдат ключови играчи в риалити формат. Кои ще са те, колко ще са на брой и какво им е подготвил Биг Брадър, ще стане ясно в понеделник по NOVA.

За първи път в историята на Big Brother в Къщата влизат двама футболисти. Дали футболният хъс от зеления килим ще се пренесе на зеления двор в Къщата или двамата ще се окажат приятели - предстои да разберем.

Освен тях, сред участниците в Big Brother: Most Wanted ще видим провокативна телевизионна водеща, успяла да разплаче не едно и две популярни лица в България, певци от няколко жанра и различни поколения, комичен актьор, известен с различните си превълпащения, артистичен гримьор и разбира се - силни жени с характер!

Кои са всички те, с какви очаквания прекрачват прага на шоуто и как ще бъдат посрещнати, ще разберем тази вечер.

„Уникалното при Big Brother: Most Wanted е, че събира силни играчи, които познават играта, голяма част от тях са участвали в нея и преди, познават я и за тях това е шанс да тестват нови стратегии и да надскочат собствените си възможности“, споделят продуцентите часове преди старта на шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !