Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Кристин Илиева: Любовта ми помага да изживея всичко по-леко

отпечатай новината

05.11.2018 12:29 | Видян 1589 пъти

Кристин Илиева: Любовта ми помага да изживея всичко по-леко

Кристин Илиева, която преди 8 месеца пострада тежко в катастрофа с певицата Дивна, даде телевизионно интервю. Тя сподели, че приятелят ѝ е до нея и ѝ оказва голяма подкрепа.

Откровено манекенката разказа пред Папараци за трудностите, борбата и промяната, която се е случила с нея след тежкия инцидент.

"Трудно е да го опиша с думи, но си е много тежко изпитание. На моменти се чудя откъде я вадя тази сила и воля, и търпение. По принцип съм супер нетърпелив човек. Ето, че се научих да бъда и търпелива", каза Кристин.

"Случва ти се едно такова нещо, една такава беда - или се предаваш, или не. В случая съм на 21. Това ми се случи, когато бях на 20. Аз съм млад човек, искам да живея, искам да тичам, да танцувам, да пътувам. Един ден, когато си имам дечица, да си тичам след тях. Не можеш да се предадеш в такъв момент. Бориш се!", споделя манекенката.

Тя разказва, че много често ѝ се случва да си казва: "Не мога повече!", но си поплаква, дава си кураж и продължава напред.

Нейната цел е да дава сили и на другите. Манекенката споделя, че се обижда, когато хората ѝ казват, че нищо ѝ няма. Това, че образът ѝ в социалните мрежи е един, не означава, че тя се чувства добре. Кристин иска да покаже на всички, че човек трябва да се бори да бъде щастлив, да бъде здрав.

"Станах много, много, много по-добър човек. Имам чувството, че ако е имало нещо негативно в мен или около мен, вече го няма", споделя красавицата.

Тя се върна и към инцидента. Причината е била неправилно изпреварване. Илиева загубва съзнание за около 3 секунди. Дивна се обадила на 112, а Кристин първо позвънила на приятеля си. Двамата и в момента са заедно и той много я подкрепя.

"Имам чувството, че силата на любовта ми помогна и ми помага да изживея този момент по-леко и да имам сила. Будиш се сутринта и знаеш, че ще го видиш този човек, ще стане часа, в който сте се уговорили да се видите. Ако няма такава тръпка - денят ти е сив", споделя с усмивка Илиева.

Кристин разкрива, че е осъзнала какво точно се е случило 2 месеца след инцидента, когато пристигнала в Турция за лечението си. Дотогава не е имала реална преценка за положението. Преди време тя разказа, че се е била пристрастила към обезболяващите, но това вече е преминало и сега рядко взима парацетамол при силни болки.

Успяла е да се пребори и с паник атаките. Психологът ѝ обяснил, че трябва да се научи да ги контролира. Илиева сподели, че вече 3-4 месеца не е получавала пристъпи.

Манекенката е претърпяла последната си операция преди месец, тя е била на коляното и все още се възстановява.

"Дай Боже до няколко месеца да почна да си ходя без патерици", надява се красавицата.

Кристин допълва: "Много често сънувам как си ходя нормално, как си сгъвам крачето. Не ми се събужда."

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !