Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Тв водещата Ларса Пипън напомни за...

Ларса Пипън за пореден път реши да зарадва...

Гуинет Полтроу сподели първите снимки от сватбата си

отпечатай новината

05.11.2018 13:43 | Видян 2295 пъти

Гуинет Полтроу сподели първите снимки от сватбата си

Гуинет Полтроу сподели първите снимки от сватбата си с 47-годишния Брад Фалчък в своя сайт GOOP. На най-ефектния кадър се вижда как щастливите младоженци, усмихнати до уши, поздравяват гостите си.

Сватбата на актрисата и продуцента се състоя на 29 септември в нейния дом в Хемптънс, Ню Йорк. От снимките става ясно, че Гуинет е носила фина дантелена рокля на модна къща Valentino.

На сватбата, която е била доста малка за мащабите на Холивуд, са присъствали само 70 души, сред които са били Камерън Диас, съпругът ѝ Бенджи Мадън, Джери Сейнфелд, Роб Лоу и Робърт Дауни Джуниър.

Това е втори брак за 46-годишната Полтроу, но е първата ѝ истинска сватба, тъй като с първия си съпруг – вокала на групата Coldplay Крис Мартин, се бяха оженили тайно, без тържество и гости.

Дъщерята на Гуинет – Епъл Мартин, и дъщерята на Брад от първия му брак – Изабела, са носели рокля на Monique Lhuillier, докато младоженецът, нейният син – Моузес и неговият син – Броуди са били в костюми на Том Форд.

Под кадрите, които актрисата сподели, тя е написала: „За тези, които поискаха – ето малък поглед към най-хубавия ден от живота ни.“

Снимки може да видите в Галерията ни!

Снимки: goop.com
Източник: Tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !