Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Миле Китич и Галена на една сцена

отпечатай новината

05.11.2018 16:29 | Видян 1736 пъти

Миле Китич и Галена на една сцена

Легендата на сръбската музика МИЛЕ КИТИЧ ще отпразнува 35 години на сцена с грандиозен концерт в София на 14 ДЕКЕМВРИ 2018 в зала Арена Армеец.

Сръбската звезда ще зарадва хилядите си фенове у нас точно две години след първото си паметно гостуване. На 14 декември, дни преди Коледа, любимецът на публиката ще сподели най-големите си хитове пред българската публика, a заедно с него и то по негов личен избор на сцената ще стъпи певицата ГАЛЕНА.

В най-голямата ни зала ще звучат най-големите хитове на Миле Китич, като Plava ciganka, Jasmina, Kraljica trotoara, Svi su tu, Milioni, kamioni, Sampanjac, Sanker, Kopka me kopka, Bomba, Pije mi se, Kilo dole, kilo gore и много други, а няма да липстват и някои от най-новите му парчета.

Звездата обещава незабравимо шоу и голям купон за всички в залата.  Билети за грандиозното събитие се продават с пълна сила в интернет в системата на Ticketportal.bg и още в билетна каса в зала Арена Армеец, Билетен център в НДК, Office1Superstore, книжарници Booktrading и бензиностанции OMV в цялата страна.

Цената на билетите за Миле Китич 35 години на сцена с гост завезда – Галена са с цена от 25 до 50 лв., според мястото в залата. Началото е в 20.00 ч.  Миле Китич (Милойко Китич) е роден в Босна и Херцеговина, а музиката го привлича още от дете.

Кариерата му започва в средата на 70-те години, а сред първите му песни са Ja zelim da sam sunce и Ljubavi nase sad nema vise, последвани от самостоятелни албуми. Изключителен успех застига Миле Китич с групата Южни Ветар и хитовия албум Casa ljubavi от 1984.

Следват повече от 10 албума до сега, безброй хитове и рекордни продажби на албумите му. Известен сред колегите си като истински работохолик, Миле Китич е един от най-обичаните и успешни изпълнители в Сърбия и на Балканите.

Той е един от малкото изпълнители, които могат да пеят толкова добре на живо, че да звучат като от студиен запис. Един от последните хитове на звездата - Kilo dole kilo gore има няколко милиона гледания в интернет.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !