Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Столичани в повече се завръща с 13-и сезон напролет

отпечатай новината

06.11.2018 17:24 | Видян 1036 пъти

Столичани в повече се завръща с 13-и сезон напролет

В състояние на изненадващо спокойствие – така ще заварим любимите семейства Чеканови и Лютови в новите епизоди на „Столичани в повече“, които bTV ще завърти в ефира си напролет.

Непознати досега персонажи ще засилят съспенса между познатите ни вече герои, част от които ще претърпят метаморфоза.

"Забавляваме се много с текста, защото той винаги върви по повърхността на събитията, които се случват в държавата, така е от първия сезон, така и ще продължава да бъде", анонсира накратко Любо Нейков на стартовата линия на снимките към новия 13-и сезон.

Въпреки че нееднократно се говореше за края на сериала, още преди премиерата на предната порция епизоди екранният Рангел Чеканов разкри пред „Монитор“, че от телевизията-майка проявяват интерес към продължение на „Столичани в повече“. „Мислих, че сме изчерпали темите с толкова много сезони. Така и завършва 12-ти сезон. Но сценаристите ме изненадаха“, разказа тогава комикът. Със 157 излъчени вече епизода "Столичани в повече" се превръща в най-продължителният сериал родно производство в модерната ни телевизионна история.

„Вълнуваме се много, защото този сериал е много специален за нас. Играя две роли и като актьор, в професионално отношение ми е много любопитно да го правя“, казва по адрес на сериала Христо Гърбов.

„Има някакво сливане между нас, актьорите и зрителите, ставаме като роднини“, категоричен е и Кръстьо Лафазанов.

Освен със „Столичани в повече“ пък от първите топли дни на следващата година зрителите ще могат да се забавляват и с новите епизоди на „Комиците и приятели“.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !