Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ричи Величков: По-известен съм и от победителя Наско Колев

отпечатай новината

07.11.2018 09:32 | Видян 3219 пъти

Ричи Величков: По-известен съм и от победителя Наско Колев

Участникът във „ВИП Брадър“ Ричард Величков не е уволнен от фитнеса, в който работи.

В интервю за „Шоу“ той сподели, че няма нищо такова и целият фитнес го подкрепя – от шефове до клиенти. „Оставам главен треньор, както е било досега. Никой не мисли, че участието ми в шоуто е било лошо. Аз също не мисля така“, заяви мускулягата.

Ричи твърди, че все още не е изгледал всички епизоди, но съжалява за поведението си спрямо Розмари. А колкото до креватните им истории, той отсече: „Колкото до интимните ни отношения – сега, извън шоуто, няма смисъл да изяснявам. Беше пълно с камери – всеки може да си мисли каквото иска. Нито потвърждавам, нито отричам станалото между нас. Ще оставя ситуацията така“.

Ричи сподели още, че в момента не е в лоши отношения с Розмари, но водещата на интервюто го контрира, че наскоро е говорила с Тишер и тя е заявила, че Величков я „прецакал неочаквано“ и още не е дорасъл, за да разбере някои неща. На което фитнес инструкторът отвърна, че тя все пак е по-възрастна от него с 9 години и има по-голям опит и пред камери и сред хора, които не са добронамерени. Според него тя е постъпила доста умно и хитро, като не се е поддала на провокациите в шоуто.

Ричард се кефи, че благодарение на песента „Супержалък“ е станал най-известният участник: „Влезнах 17-и във формата и бях най-разпознаваем, а излязох 7-и и съм много по-известен дори и от победителя“, отсича той. Относно парчето добави, че неговият създател – Папи Ханс – човекът с най-голямата самоирония, не успя да се справи със същото, когато му лепнаха етикет, че не си чисти тоалетната.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !