Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Принц Хари оплешивява

отпечатай новината

08.11.2018 11:36 | Видян 1729 пъти

Принц Хари оплешивява

Косата на принц Хари оредява доста по-бързо от тази на по-големия му брат Уилям. Най-вероятно съпругът на Меган ще оплешивее до 50-годишна възраст. Това твърди известният хирург Асим Шамалак.

Докторът, който работи в Манчестър и е присаждал коса на много известни личности, е категоричен, че голото теме на Хари няма да окаже негативно влияние върху брака му. Според неговата практика, мъжете, които се задомят и са щастливи, не полагат толкова грижи за косата си, колкото плешивите и необвързани.

Миналата седмица фенове на Хари и Меган разпространиха снимки в социалните мрежи, на които се вижда, че косата на херцога на Съсекс вече оредява.

През последната една година принцът е загубил значително по-голямо количество коса, в сравнение с предните, коментира д-р Шамалак пред Daily Mail. Специалистът е категоричен, че след 40 той няма да има кой знае колко коса, ако сега не вземе мерки.

Докторът не скрива и факта, че Уилям и Хари имат някаква генетична предразположеност от своя баща – принц Чарлз, който отдавна има голо теме и зализва косата си на различни страни, за да изглежда по-добре.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !