Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

10 щастливци ще спечелят лична среща с DJ BOBO

отпечатай новината

08.11.2018 14:11 | Видян 602 пъти

 10 щастливци ще спечелят лична среща с DJ BOBO

Големи изненади за публиката готви зрелищното шоу HITS ONLY с DJ BOBO, NANA и C-BLOCK. Тази събота едни от най-ярките звезди на 90-те години ще преобразят Арена Армеец в гигантска дискотека с много от любимите хитове, щури танци и добро настроение.

Организаторите от Keen Acts и Радио Energy ще зарадват феновете с игри и подаръци, като малко преди големия старт на купона 10 късметлии ще имат възможността да спечелят лична среща със самия DJ Bobo. На живо, от сцената, ще бъдат избрани 10 фена с билети за терен. Те ще се запознаят с любимеца си непосредствено преди появяването му.

Вратите на Арена Армеец ще отворят в 18:30 ч., а големите късметлии ще бъдат избрани след 19 ч. Феноменалното шоу, отбелязващо второто издание на HITS ONLY и 13 години Радио Energy, ще започне в 20:00 ч. Първи на сцената ще излязат доайените на евро рапа C-Block. Те ще нажежат атмосферата с най-горещите си хитове, сред които So Strung Out, Time Is Ticking Away, Summertime.

След тях любимият на българската публика Nana ще разпали доброто настроение до краен предел с обичаните Lonely, Remember The Time и още от най-емблематичните си парчета.Впечатляващото шоу на DJ Bobo, което ще превърне вечерта в невъобразим спектакъл за всички сетива, е планирано да започне в 21:30ч. Енергичният швейцарец празнува 25 години на сцена.

Подобаващо за празника изпълнителят идва у нас с няколко тира, разнообразни костюми, танцьори, пироефекти и десетки хитове. Билетите за големия концерт на Nana, C-Block и DJ Bobo са почти изчерпани, налични са ограничени бройки седящи места и пропуски за терена. Извънредно за специалната вечер всички посетители със седящи места ще имат свободата да слизат на терена, като връщането в секторите ще е възможно при показване на билета.

Феноменалното шоу на 10-и ноември е второто издание на HITS ONLY, което миналата година взриви феновете с неповторимите Samantha Fox, Sandra и CC Catch. Грандиозната вечер ще отпразнува 13-ия рожден ден на Радио ENERGY, радиостанция номер 1 за любимата музика от 90-те до днес. Любимите водещи от екипа на ENERGY ще посрещнат публиката от сцената с ефир на живо преди голямото шоу.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !